Pályázati lehetőségek lean  képzésekhez

Aktuális

2012. tavaszától új TÁMOP-os pályázati lehetőségek nyílnak a vállalati képzések finanszírozásához mikro-, kis- és közép-, valamint nagyvállalatok számára egyaránt. Fejlessze a szervezet lean tudását akkreditált képzéseink keretében!    

 

Aprobetus_nagyito_reszletek
 

Pályázati lehetőség ezúttal a nagyvállalati kategóriában is!  Akár 150 millió forint támogatás is igényelhető a munkavállalói képzésekre. A pályázat akár 100%-ban támogatott, tehát nem kell önrészt biztosítani a projekthez. A felhívás nagy előnye, hogy nem szükséges egyéb megnyert pályázattal rendelkezni a beadáshoz, tehát nagyban leegyszerűsödött a folyamat, emellett pedig a fenntartási kötelezettség is csak a képzésbe bevont munkavállalók 60%-ára vonatkozik. A pályázat ráadásul a képzésben résztvevők munkabérét is finanszírozza!

szchenyiterv

Méret:

Mikrovállalkozás: összhangban az Európai Bizottságnak a mikro-, kis és középvállalkozások definíciójáról szóló 2003/361/EK ajánlásával, a KKV kategórián belül mikrovállalkozásnak minősül az a vállalkozás, amely 10-nél kevesebb személyt foglalkoztat, és amelynek éves árbevétele és/vagy éves mérlegfőösszegének értéke nem haladja meg a 2 millió eurót.

Kisvállalkozás: összhangban az Európai Bizottságnak a mikro-, kis és középvállalkozások definíciójáról szóló 2003/361/EK ajánlásával, a KKV kategórián belül kisvállalkozásnak minősül az a vállalkozás, amely 50-nél kevesebb személyt foglalkoztat, és amelynek éves árbevétele és/vagy éves mérlegfőösszegének értéke nem haladja meg a 10 millió eurót.  

Középvállalkozásnak azon vállalkozások minősülnek, amelyek megfelelnek az alábbi, mindkét feltételnek:összes foglalkoztatotti létszáma 250 főnél kevesebb, és éves nettó árbevétele legfeljebb 50 millió eurónak megfelelő forintösszeg, vagy mérlegfőösszege legfeljebb 43 millió eurónak megfelelő forintösszeg.

Nagyvállalkozásnak azon vállalkozások minősülnek, amelyek a 800/2008/EK rendelet 1. sz. szchenyi_terv_2melléklete szerint nem felelnek meg a mikro-, kis- és középvállalkozásokra vonatkozó feltételeknek, továbbá az alábbi, két feltétel közül legalább az egyiknek megfelelnek:
  • összes foglalkoztatotti létszáma legalább 250 fő, vagy
  • éves nettó árbevétele több mint 50 millió eurónak megfelelő forintösszeg, vagy mérlegfőösszege több mint 43 millió eurónak megfelelő forintösszeg.
 
TÁMOP-2.1.3.A-12.
Munkahelyi képzések támogatása mikro- és kisvállalkozások számára
TÁMOP-2.1.3.B-12. Munkahelyi képzések támogatása középvállalkozások számára
TÁMOP-2.1.3.C-12. Munkahelyi képzések támogatása nagyvállalatok számára
TÁMOP-2.4.5
Rugalmas munkahelyek kialakítása

 

További kapcsolódó témakörök: Felnőttképzés, Lean képzés


Strict Standards: Only variables should be assigned by reference in /home/econ/public_html/modules/mod_lofarticlesslideshow/helper.php on line 292
Special projects
Corvinus University
Publishing Lean Thinking
Process and organizational cultur assessment
E-Con Solutions
Folyamatfejlesztő és Tanácsadó Kft.

1119 Budapest, Bornemissza tér 12.
Tel.: +36 1 246-7193
Fax: +36 1 700-2599
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

FAT01FAT02FAT03FAT04
FAT06FAT08FAT08FAT09